חנות

עולמות התוכן

כלים ומחשבונים

אודות

יצירת קשר

על מגנזיום, מים, מחלות לב, והקשר ביניהם

מחקר חדש מגלה כי התפלת מי השתיה המסופקים לביתנו מציבה אותנו בבעיה: עלייה בתמותה ממחלות לב. ד"ר אולגה רז מסבירה את חשיבות המגנזיום, ומדוע אנחנו לא מקבלים אותו במים שלנו.
ד"ר אולגה רז · דיאטנית קלינית
  • פרסום 15.12.2016
  • עדכון 14.01.2025
  • דקה אחת קריאה

הכתבה עזרה לך?
הכתבה עזרה לך?

    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    150 טבליות למציצה
    25% הנחה
    ויטמין B12 פלוס 150 ויטמין B12 פלוס 150

    ויטמין B12 פלוס

    טבליות למציצה המכילות ויטמין B12 1200 מק״ג וחומצה פולית
     83.10 110.80
    75 כמוסות
    25% הנחה
    מגנזיום UP 75 מגנזיום UP 75

    מגנזיום UP

    כמוסות המכילות מגנזיום 450 מ"ג בתוספת אשלגן
     83.10 110.80
    40% הנחה
    יומי ויטמין C בטעם תפוז

    יומי ויטמין C בטעם תפוז

    סוכריות ג'לי ללעיסה עם ויטמין C
    כשר פרווה למהדרין
     54.42 90.70
    25% הנחה
    מגנזיום B6 מגנזיום B6

    מגנזיום B6

    טבליות המכילות מגנזיום, סידן וויטמין B6
     49.05 65.40
    כתבה
    שבוע 22 להיריון

    שבוע 22 להיריון

    זה הזמן לסקירת היריון מאוחרת, שמטרתה לסקור את תקינות אברי העובר על מנת לזהות מומים אנטומיים. העובר כבר שוקל כ-500 גרם, ושיער ראשו החל לצמוח. ומה קורה אצלך? את זקוקה כעת ל-1,000 מ"ג סידן ביום. איך מקבלים אותם? מהמזון ומתוסף תזונה המשלב סידן עם ויטמין D
    פרופ' אייל שיינר ·רופא נשים מומחה, בי"ח סורוקה ולימור בן חיים, דיאטנית קלינית, קופ"ח כללית
    כתבה
    סיבות לחסר במגנזיום

    מגנזיום – הסיבות לחוסר במגנזיום ותוסף מומלץ

    למה אנשים רבים סובלים מחוסר במגנזיום, ממה הוא נובע ולאילו תופעות הוא גורם? וגם: איזה תוסף מגנזיום מומלץ להשלמת החסרים? האם יש לתוסף מגנזיום תופעות לוואי? כל מה שצריך לדעת על חוסר מגנזיום.
    נועה ברקוביץ
    נועה ברקוביץ ·דיאטנית קלינית RD M.Sc. המחלקה המדעית, אלטמן
    כתבה
    איך מזהים דלקת מפרקים

    איך יודעים לזהות דלקת מפרקים? כל התסמינים

    כאבי מפרקים המלווים בנפיחות וחום מקומי עלולים לרמז על דלקת מפרקים, מחלה כרונית שפוגעת משמעותית באיכות החיים. איך מתמודדים?
    המחלקה המדעית, אלטמן
    כתבה
    תזונה וזיכרון

    תזונה וזיכרון

    אוכלוסיית העולם הולכת ומזדקנת, וההערכה הרווחת היא שעד שנת 2050 יהיו בעולם לפחות שני מיליארד בני אדם מעל גיל 60, ומתוכם כ- 131 מיליון יסבלו מרידה בזיכרון. הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות מתקדמת עם הגיל, כאשר מחצית מהסובלים מירידה קוגניטיבית קלה ידרדרו לדמנציה תוך 5 שנים[1]. בשנים האחרונות נאספות ראיות מדעיות התומכות בקשר שבין צריכת רכיבי תזונה מסוימים לבין האטת הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות, והמובילים שבהם מפורטים בכתבה.
    בן-אל ברקוביץ
    בן-אל ברקוביץ ·דיאטן קליני וספורט RD M.Sc
    ברור ששווה להצטרף למועדון של אלטמן!

    המינון המושלם של הטבות, מידע ומבצעים שעושים טוב לגוף

    לפרטים והצטרפות