חנות

עולמות התוכן

כלים ומחשבונים

אודות

יצירת קשר

על מגנזיום, מים, מחלות לב, והקשר ביניהם

מחקר חדש מגלה כי התפלת מי השתיה המסופקים לביתנו מציבה אותנו בבעיה: עלייה בתמותה ממחלות לב. ד"ר אולגה רז מסבירה את חשיבות המגנזיום, ומדוע אנחנו לא מקבלים אותו במים שלנו.
ד"ר אולגה רז · דיאטנית קלינית
  • פרסום 15.12.2016
  • עדכון 14.01.2025
  • דקה אחת קריאה

הכתבה עזרה לך?
הכתבה עזרה לך?

    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    פרוטק ספריי פרוטק ספריי

    פרוטק ספריי

    פרופוליס, אכינצאה, תימין ומרווה
     53.30
    60 קפליות
    מגנזיום ציטראט 60 מגנזיום ציטראט 60

    מגנזיום ציטראט

    קפליות המכילות מגנזיום ציטראט 200 מ״ג
     90.70
    130 כמוסות
    אלספה אומגה 3 130

    אלספה

    כמוסות המכילות 300 מ"ג אומגה 3 בכל כמוסה
     190.50
    120 קפליות
    מגנזיום ציטראט 120 מגנזיום ציטראט 120

    מגנזיום ציטראט

    קפליות המכילות מגנזיום ציטראט 200 מ״ג
     166.30
    כתבה
    שבעה דברים שצריך לדעת על כורכום

    שבעה דברים שכדאי לדעת על כורכום

    לתבלין הצהוב והפיקנטי יש כמה תכונות ייחודיות שהופכות אותו פופולרי, לא רק כתבלין, אלא כאמצעי טיפולי שנבדק במחקרים
    המחלקה המדעית, אלטמן
    כתבה
    טיפול טבעי בחרדות

    תרגיעו: כל הדרכים לטיפול טבעי בחרדות

    מרגישים שהסטרס מתחזק לאחרונה וכבר קשה יותר להתגבר עליו לבד? חושבים שאתם סובלים מחרדה, אבל מעדיפים לנסות טיפול טבעי בחרדות? קבלו: משינוי תזונתי, דרך ויטמיני B ועד טכניקות הרפיה – שלל דרכים לטיפול בחרדות ללא תרופות
    המחלקה המדעית, אלטמן
    כתבה
    בעיות זיכרון

    בעיות בזיכרון

    כחלק מתהליך ההזדקנות הטבעי ישנה ירידה בזיכרון. לא תמיד תהיה זו ירידה חדה עד כדי אבחנה בשיטיון (דמנציה, ירידה בזיכרון ובמרכיבים קוגניטיביים נוספים בלי השפעה על התפקוד היום-יומי) או הפרעה לתפקוד היום-יומי, אבל כן עלולה להיות ירידה משמעותית במידה כזו שאנו או הקרובים אלינו נרגיש בה. ירידה שכזו נקראת "הפרעה קוגניטיבית קלה", ואמנם אין הכרח שתתפתח לשיטיון בגיל מבוגר יותר, אך היא בהחלט מעלה את הסיכון, ועל כן טיפול ומניעה הם בעלי חשיבות רבה
    בן-אל ברקוביץ
    בן-אל ברקוביץ ·דיאטן קליני וספורט RD M.Sc
    כתבה
    תזונה וזיכרון

    תזונה וזיכרון

    אוכלוסיית העולם הולכת ומזדקנת, וההערכה הרווחת היא שעד שנת 2050 יהיו בעולם לפחות שני מיליארד בני אדם מעל גיל 60, ומתוכם כ- 131 מיליון יסבלו מרידה בזיכרון. הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות מתקדמת עם הגיל, כאשר מחצית מהסובלים מירידה קוגניטיבית קלה ידרדרו לדמנציה תוך 5 שנים[1]. בשנים האחרונות נאספות ראיות מדעיות התומכות בקשר שבין צריכת רכיבי תזונה מסוימים לבין האטת הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות, והמובילים שבהם מפורטים בכתבה.
    בן-אל ברקוביץ
    בן-אל ברקוביץ ·דיאטן קליני וספורט RD M.Sc
    ברור ששווה להצטרף למועדון של אלטמן!

    המינון המושלם של הטבות, מידע ומבצעים שעושים טוב לגוף

    לפרטים והצטרפות