חנות

עולמות התוכן

כלים ומחשבונים

אודות

יצירת קשר

על מגנזיום, מים, מחלות לב, והקשר ביניהם

מחקר חדש מגלה כי התפלת מי השתיה המסופקים לביתנו מציבה אותנו בבעיה: עלייה בתמותה ממחלות לב. ד"ר אולגה רז מסבירה את חשיבות המגנזיום, ומדוע אנחנו לא מקבלים אותו במים שלנו.
ד"ר אולגה רז · דיאטנית קלינית
  • פרסום 15.12.2016
  • עדכון 14.01.2025
  • דקה אחת קריאה

הכתבה עזרה לך?
הכתבה עזרה לך?

    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    ...הכתבה לא עזרה לי כי
    אלספה סופר אלספה סופר

    אלספה סופר

    כמוסות המכילות 600 מ"ג אומגה 3 בכל כמוסה
     239.90
    120 קפליות
    מגנזיום ציטראט 120 מגנזיום ציטראט 120

    מגנזיום ציטראט

    קפליות המכילות מגנזיום ציטראט 200 מ״ג
     166.30
    חילבה + כרום חילבה + כרום

    חילבה + כרום

    מיצוי ייחודי מזרעי חילבה, כרום, תמצית ג'ימנמה וביוטין
     201.60
    מגנזיום 520 מגנזיום 520

    מגנזיום 520

    כמוסות המכילות מגנזיום במינון גבוה 520 מ"ג
     110.80
    כתבה
    כיצד ניתן להפחית את רמות הכולסטרול בעזרת תזונה

    כיצד ניתן להפחית את רמות הכולסטרול בעזרת תזונה

    שמירה על משקל גוף תקין, הקפדה על אכילת מוצרים דלים בשומן מן החי, נטילת תוספי תזונה, אלה ההנחיות לשמירה על תזונה נכונה ולאיזון רמת הכולסטרול
    ד"ר סיגל טפר ·דיאטנית קלינית RD ואפידמיולוגית, יועצת לתוספי תזונה, אלטמן
    כתבה
    מגנזיום סוכרוזומלי

    למה מגנזיום חשוב לבריאות שלנו?

    מגנזיום הוא מינרל חיוני המשתתף בכ-300 תהליכים ביולוגיים בגוף האדם, כולל תפקוד השרירים והעצבים, ויסות לחץ הדם, ויסות רמות הסוכר (גלוקוז) ובריאות העצם. רוב המגנזיום נמצא בעצמות שלנו (כ-50%-60%), כ-1% בדם והשאר בתאי הגוף השונים [1]. חסר במגנזיום שכיח באוכלוסייה בישראל, אומנם לא מדובר בחסר קליני חריף אבל בהחלט כזה שעלול לגרום לתסמינים שונים הפוגעים באיכות החיים.
    נגה לוי ·סטודנטית למדעי התזונה B.Sc באוניברסיטה העברית ונועה ברקוביץ, דיאטנית M.Sc. RD, המחלקה המדעית אלטמן
    כתבה
    דלקת בברך: ככה תחזרו לעמוד על הרגליים

    דלקת בברך: ככה תחזרו לעמוד על הרגליים

    כאב, הגבלה בתנועה ונפיחות בברך יכולים לאותת על דלקת בברך. מהי דלקת בברך, מהם הגורמים לה ואיזה טיפול יכול לעזור?
    המחלקה המדעית, אלטמן
    כתבה
    תזונה וזיכרון

    תזונה וזיכרון

    אוכלוסיית העולם הולכת ומזדקנת, וההערכה הרווחת היא שעד שנת 2050 יהיו בעולם לפחות שני מיליארד בני אדם מעל גיל 60, ומתוכם כ- 131 מיליון יסבלו מרידה בזיכרון. הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות מתקדמת עם הגיל, כאשר מחצית מהסובלים מירידה קוגניטיבית קלה ידרדרו לדמנציה תוך 5 שנים[1]. בשנים האחרונות נאספות ראיות מדעיות התומכות בקשר שבין צריכת רכיבי תזונה מסוימים לבין האטת הירידה בזיכרון וביכולות הקוגניטיביות, והמובילים שבהם מפורטים בכתבה.
    בן-אל ברקוביץ
    בן-אל ברקוביץ ·דיאטן קליני וספורט RD M.Sc
    ברור ששווה להצטרף למועדון של אלטמן!

    המינון המושלם של הטבות, מידע ומבצעים שעושים טוב לגוף

    לפרטים והצטרפות